Remarul 16 Februarie a decis sa intre si pe piata modernizarilor de tramvaie

SC REMARUL 16 FEBRUARIE SA, societate cu peste 140 de ani de experienta in reparatia si modernizarea de material rulant continua politica de diversificare pe piata.
Va informam ca Remarul 16 Februarie a decis sa intre si pe piata modernizarilor de tramvaie participand in calitate de ofertant la procedura organizata de Primaria Timisoara in aceste zile, pentru reparatia generala cu reconstructie si modernizare a vagoanelor de tramvai GT4. Aceasta decizie este motivata de experienta acumulata in reparatia si modernizarea materialului rulant.
Remarul 16 Februarie a pus in circulatie de-a lungul timpului, in urma unor procese de modernizare si adaptare la calea ferata romana, mai multe tipuri de automotoare si rame electrice pentru operatori feroviari de calatori.
Proiecte de modernizare au fost promovate si pe piata locomotivelor destinate transportului de marfa, acoperind o gama larga de lucrari, de la remotorizari pana la refacerea in proportie de peste 90% a locomotivei – ne referim aici la Locomotiva Carpathia 2300 DE-M, locomotiva prezentata la targul international de material rulant de la Berlin - INOTRANS 2010.
Experienta acumulata in cadrul acestor proiecte a facut posibila incheierea cu Bombardier Transport – Franta a unui acord pentru achizitia unei licente pentru producerea familiei de trenuri de mare capacitate AGC in cadrul societatii.